Bewindvoering voor ondernemers

MAAK EEN AFSPRAAK

Bel ons op 085-8770112

Bent u ondernemer of zzp’er en heeft u financiële problemen of schulden?

Het komt heel vaak voor dat bijvoorbeeld door de huidige Corona crisis zaken anders lopen dan dat u zich had voorgesteld. U bent begonnen als ondernemer of zzp’er van een bedrijf. Met een heldere visie en een goed plan ging u aan de slag om van uw onderneming een succes te maken. Tot het moment dat zaken door omstandigheden of gebeurtenissen niet gaan zo als u had bedacht en u in financiële problemen of zelfs schulden beland.

Zit u in deze situatie? Weet u het niet meer? Dan kunnen wij u helpen! Door nauwkeurig uw financiële problemen in kaart te brengen en daar een analyse van te maken kunnen wij beoordelen welke vorm van hulp het beste bij uw situatie past. U ontvangt van ons een situatieanalyse en een plan van aanpak. Wanneer u er voor kiest met ons uw problemen op te lossen dan gaan wij met ons netwerk van experts aan de slag. 

Wilt u meer weten over hoe wij u als ondernemer of zzp’er kunnen helpen uw financiële problemen op te lossen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze werkwijze en aanpak. 

 

Gelijkwaardigheid

Wij zijn uiteindelijk allemaal mensen en staan het liefst naast de cliënt in plaats van er boven. Het is de bedoeling dat wij samen gaan werken naar een overzichtelijke budgetvoering en het uiteindelijke doel is dat je het zelf weer kan doen. Dat is helaas niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld omdat je een geestelijke of lichamelijke beperking hebt. Wij zoeken dan altijd naar een passende werkwijze.

Missie & Visie

Voor de Wind

Missie

Voor de Wind heeft als doel om onze klanten zelfredzaam te maken op het gebied van financiële zaken. Waar dit (nog) niet mogelijk is werken wij met u samen om uw financiën te beheren en uw belangen te behartigen. Wij streven ernaar uw financiële situatie te stabiliseren waardoor er meer rust ontstaat.

Visie

Het leven wordt steeds complexer en vraagt veel van ons. Het op orde houden van financiele zaken is geen makkelijke opgave. Niet iedereen heeft de vaardigheden om dit zelfstandig te kunnen doen. Wij van Voor de Wind Support helpen u bij het beheren van uw administratie, geld en goederen wanneer u daar zelf (tijdelijk) niet toe in staat bent.

We hanteren een open structuur met persoonlijke benadering en bejegening van onze klanten. Wij vinden financiele stabiliteit voor mensen in het algemeen, en onze klanten in het bijzonder een belangrijke pijler in het leven. Financiele rust geeft ruimte voor evenwicht en stabiliteit. Wederzijds vertrouwen en respect zijn daarbij onmisbare voorwaarden.

Wij hebben een no-nonsens mentaliteit. Onze communicatie is helder en duidelijk, en we zijn altijd goed bereikbaar. We gaan uit van de mens achter het dossier; bij ons bent u geen nummer. We werken op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect.